1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Фирма Биоком Трендафилов ви очаква на БАТА АГРО 2016 Есен

Фирма Биоком Трендафилов ви очаква на БАТА АГРО 2016 Есен

Компанията предлага решения за чисто мляко

ИМАТЕ ЛИ ПРОБЛЕМ С НЕКАЧЕСТВЕНО И МРЪСНО МЛЯКО? Той може да бъде решен с продуктите на Биоком Трендафилов, които ще бъдат показани на изложението БАТА АГРО, на щанд В5А в закритите площи. Там ще получите и съвети на специалисти от компанията.

Филтрите за пречистване на мляко, които фирма Биоком Трендафилов предлага, очистват млякото до 99.9% от механични замърсители, силно намаляват фините механични замърсители - носители на бактерии, подобряват производствения процес и качеството на млякото, удължават срока на годност на продуктите.

Филтрите за пречистване на мляко са с ниска себестойност – на 8 литра мляко - разход само 1 ст.

Филтрите са с различен капацитет, като обемите варират в широки граници от 100 литра до 30 тона мляко. Това разнообразие дава възможност филтърът да бъде монтиран по целия път на млякото - във фермата, на пунктовете за изкупуване на млякото, в транспортните средства, в млекопреработвателното предприятие.

Друго предложение от Биоком Трендафилов са ръкавните филтриращи елементи, заместители на досега използваните ръкавни филтри. Благодарение на многослойната си структура те  задържат и най-малките механични замърсители.
 
Друг иновативен продукт е тестът за определяне нивото на прогестерон в млякото  за откриване на небременните крави. Той установява абсолютно точно небременност още на 21-ия ден след осеменяването, което дава възможност своевременно кравата да бъде повторно заплодена, като по този начин се скъсява времето до следващото осеменяване, т.е. спестяват се 21 дни, което увеличава приходите във фермата.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.