1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Фирмите, които имат пряк или косвен досег до земеделието, да подкрепят протестиращите зърнопроизводители

Фирмите, които имат пряк или косвен досег до земеделието, да подкрепят протестиращите зърнопроизводители

Това заявяват от „Либра Инженеринг“ ООД в официално писмо до медиите

Днес стартираха националните протести на Националната асоциация на зърнопроизводителите по повод неизпълнените ангажименти на правителството към сектора на земеделието. „Вече 20 години работим основно с фирми в сектора на земеделието и не бихме могли да останем безпристрастни. Длъжни сме да ги подкрепим“, пишат в писмо до медиите от „Либра Инженеринг“. Те изразяват съгласието си с претенциите на земеделците към неспазените ангажименти от страна на правителството по отношение на забавените субсидии.

Несъмнено, ключовият момент за всяка сделка в сферата на бизнеса е свързан с плащането по сключените договори. Този процес е верижен и възможността да се получи порочен кръг е голяма. Едно твърде дълго забавяне на плащанията би могло да доведе до фалит фирмите и организациите, които са на края на този верижен процес, смятат още от фирмата.

Те застават зад протестиращите зърнопроизводители и призовават всички сфери на бизнеса в България, които имат пряк или косвен досег до земеделието, да подкрепят ощетените земеделски производители.
  

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.