1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Гледайте АГРО ТВ и през почивните дни!

Гледайте АГРО ТВ и през почивните дни!

Акценти в програмата

2018-а година беше знакова за българското месодайно говедовъдство. Двете развъдни асоциации седнаха на една маса. Секторът набира скорост, проблемите чакат решение – всички гледни точки в първото за 2019-а година издание на предаването „Земеделие на фокус“ - тази събота, по Агро ТВ. Повторенията са в сряда.

И още - достъп до иновации чрез демонстрации - в 7 часа и 30 минути по АГРОФОРУМ. Ще видите и екзотика в сърцето на Северните Родопи.

В Седмичния обзор очаквайте тези и още теми – климатични изпитания очакват есенните култури през януари. Също – Равносметка на Селскостопанска академия за важните събития от 2018 година. Бъдете с нас в събота, точно в 18:00 часа.

В 19:25 ч. пък Светлозара Димитрова ще ви върне назад във времето с предмети и звуци от изложбата "Времена и хора" в Етнографския музей в столицата.

В рубриката Агрокоментар в неделя на фокус на Ваня Манолова - късите вериги на доставки и късото съединение с българското село. Две теми в един коментар, продиктуван от очакванията за отваряне на Мярка 16.4 от ПРСР през 2019 година.

Минути след това е съботната ни Агротема. Гледайте развитието на етерично-маслените култури в района на Добруджа.

А в рубриката Агротема тази неделя Валери Станев представя иновативна система за зелени фуражи.

Още в неделя – предаването "Говори България". "Белите" следи в началото на Новата 2019-та по Искърския пролом. Споменът за празниците през януари и народната традиция по Рождество са вплетени в чудни изпълнения на покорилите много наши и международни сцени изпълнителки. Бъдете с Ваня Манолова в 18:00 часа.

Шафранът – нова надежда за алтернативен поминък в бедните райони – какви пречки трябва да се преодолеят - гледайте „Брюксел в превод“. Започваме в 20:30 ч.

Приятен уикенд с АГРО ТВ!

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.