Гледайте АГРО ТВ и през този уикенд!

Акценти в програмата

В края на кампанията по прибирането на шафрановия минзухар Анета Божидарова ви среща с три момчета от Врачанския край в предаването „Земеделие на фокус“. Повече за първата реколта на момчетата гледайте в 6:40 тази събота.

А след по-малко от час - в 7:30 часа - следва АГРОФОРУМ. Част от темите в  предаването - хранително вкусовият бранш и хорека секторът се събраха на едно място. И още - как да бъдем по-успешни в производството на слънчоглед?

В Седмичния обзор очаквайте по-важните теми, които обобщихме са вас.  Българската агенция по безопасност на храните и бизнеса обсъдиха ситуацията с птичия грип. И още – какво разбираме под концепцията "умни градове? Тези и още теми в събота, точно в 18:00 часа.

В традиционния съботен Агрокоментар в 19:25 ч. - Къде се разминават ОСП и заетостта – на прицел на Валентина Спасова.

В Коментара в неделя - чрез субсидии към конкурентоспособност. Достатъчно конкурентоспособно ли е субсидираното европейско земеделие?

В съботната Агротема на фокус е биопроизводството. Има ли проблем с псевдопроизводители? Бъдете с нас в събота 19:30 ч.

"Науката - от възможност към действие" – Агротемата в неделя е посветена на 11-тата научна конференция в София.

В неделя от 18:00 е часът на „Говори България“. Ваня Манолова ще ви запознае с тайните и тъгите на Софийското поле от Костинброд.

В 20:00 ч. в предаването „Ние, зърнопроизводителите“ гостуваме на земеделците от региона на Попово. Какво поставиха на дневен ред стопаните и какъв е ключът към успеха в бизнеса – бъдете с нас в неделя.

И още - нови изменения в Наредба 11. Организациите на плодове и зеленчуци пред Валя Спасова в „Брюксел в превод“ тази неделя – 20:30 ч.

Приятен уикенд с АГРО ТВ!

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина, за да получавате всеки петък най-важната седмична информация.

За още новини – харесайте страницата ни във FACEBOOK.