1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Гледайте АГРО ТВ и през този уикенд

Гледайте АГРО ТВ и през този уикенд

Отново актуалните теми от седмицата

Откровено за сектор "Пчеларство". В предаването "Земеделие на фокус" говорят Николай и Деяна Червенкови. Повече за митовете и легендите по отношение на качеството на българския мед, за сдружаването, за трудностите, пред които са изправени производителите на мед – гледайте предаването в събота сутрин - 6:40 ч.

А след това продължаваме на винена вълна. АГРОФОРУМ започва в 07:30 ч. с темите: къде е мястото на България на световната винена карта? И още: кои култури се оказаха печеливши за зърнопроизводителите в Добричко? Бъдете с нас в събота!

Отново актуалните теми от седмицата. Българо-румънската земеделска група на крак заради новия случай с африканска чума по свинете. Също - ще заработят ли финансовите инструменти за нисколихвени кредити? Гледайте Седмичния обзор този уикенд – събота точно в 18:00 ч.

Износът на агнета за Арабския свят - отново ли ще остане в сферата на политичския пиар? Отговорът търси Валентина Спасова в съботния Коментар в 19:25 ч. А в неделя, Агрокоментарът е посветен на инвестициите за малка мандра или кланица.
Традиционната ни рубрика „Агротема“ гледайте през уикенда от 19:30 ч. Темите - първото издание на инициативата „Седмица на достъпа до добра храна“. И още – жените в земеделието.

В неделя „Говори България“ - овощен рай сред житницата - изненадите на кооперацията в село Професор Иширково край Силистра. Бъдете с водещата на предаването Ваня Манолова в неделя, 28 октомври от 18:00 ч.

В предаването „Ние, зърнопроизводителите“ гостуваме в Ямболско. Правим и обзор на изминалата стопанска година. Неделя точно в 20:00 ч.

30 минути по-късно - опазването на почвите от замърсяване - знаем ли изключителния ефект за екосистемата? Отговорите от Валентина Спасова в предаването „Брюксел в превод“ в неделя, в 20:30 ч.

Приятен уикенд с програмата на АГРО ТВ през почивните дни!


 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.