1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Гледайте в АГРОФОРУМ: Ефективни решения за почвообработка, растителна защита и листно торене

Гледайте в АГРОФОРУМ: Ефективни решения за почвообработка, растителна защита и листно торене

И още: Мъдрост, сила, благородство, величественост, нежност и страст – това ви дава общуването с конете

Предизвикателствата пред земеделците през стопанската 2017 г. и постигане на по-висока конкурентоспособност чрез технологии и иновации бяха темите, дискутирани на специализиран форум в столицата. В него се включиха представители на администрацията в агросектора, на неправителствени организации, индустрията, както и водещи земеделски производители.

В края на февруари Париж отново привлече погледа на световната общественост. Поводът обаче не беше модата или друга артистична проява, а представянето на последните новости в земеделската техника - водещо перо в агробизнеса. Нека видим с какво специализираното изложение за пореден път провокира интереса на фермерите от цял свят.

Ефективни решения за почвообработка, за растителна защита и листо торене, както и за бърза и икономична работа в животновъдните ферми – това ще ви покажем в следващите минути.

Гъвкави и компактни трактори от 60 до 90 к.с. бяха демонстрирани в землището на с. Дългоделци, край Монтана. Подходящи са както за леки обработки в зърнопроизводството, така и намират отлично приложение в зеленчукопроизводството.

Вносът на мед от чужбина доведе до срив в цената на родния продукт, коментират пчелари от Добричка област. В рамките на 10 дни в сърцето на Добруджа се проведоха поредица от пчеларски изложения и семинари, на които бяха обсъдени проблемите в сектора.

Мъдрост, сила, благородство, величественост, нежност и страст – това ви дава общуването с конете. Повече за тези емоции – в рубриката Конете на България. 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.