1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Гледайте АГРО ТВ и този уикенд!

Гледайте АГРО ТВ и този уикенд!

Акценти в програмата

Аз съм българка - три прекрасни момичета разказват за един вдъхновяващ фотографски проект. Всяка от тях е пазител на традициите. На Лазаровден - не пропускайте „Земеделие на фокус". 

Следва АГРОФОРУМ. Темите ще събудят интереса ви: Максимален добив само с качествена растителна защита. И още: Как да защитят правата си работещите в сектор земеделие извън пределите на страната ни?

„По -лесно е за един политик „да си поглажда мустаците и да си гризе химикалката зад прозорците", отколкото да влезе в „гнездото на омразата". Каквото например е един протест. Това споделя Томислав Дончев, който беше изпратен в Габрово, за да помогне за да се потуши напрежението около сблъсъка между българи и роми.". Чуйте целия коментар на Валентина Спасова тази събота.

А в неделя Агрокоментарът е посветен на експертите в земеделското ведомство.

Как да подобрим имиджа на българските вина в чужбина? Разговор с Галина Нифору - председател на Българската асоциация на производителите и износителите на вино в съботната агротема.

 Великден е един от най-светлите християнски празници. Традицията повелява да се чукнем с боядисани яйца и да похапнем топъл козунак. За какво да внимаваме, когато пазаруваме ще научите в Агротемата на Светлозара Димитрова и Елена Дочева.

Цветно на Цветница от българските общини в предаването "Говори България" с Ваня Манолова. Не го пропускайте! 

Приятни почивни дни!

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.