1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Глобален лидер в търговията с био продукция идва на InteliFresh 2019

Глобален лидер в търговията с био продукция идва на InteliFresh 2019

България заема важно място в дейността на компанията

Един от глобалните лидери в търговията с био продукция и съставки за хранително-вкусовата промишленост – холандската Tradin Organic, ще бъде част от форума за реализация на плодове и зеленчуци InteliFresh 2019 – От градината до щанда. Компанията търгува с около 70 вида замразени и сушени плодове и зеленчуци. Tradin Organic идва на InteliFresh 2019 в търсене на нови български доставчици и разширяване на портфолиото от продукция – био ягоди, малини, череши, вишни и др.

Tradin Organic е връзката на производители на био земеделска продукция от над 60 страни по света с преработватели в Западна Европа, САЩ и Азия. Базираната в Амстердам, тя има офиси и производствени центрове в Германия, Франция, Китай, Тайван, Етиопия и др.

България заема важно място в дейността на компанията. Компанията-майка на Tradin Organic – SunOpta Foods, е популярна в България с мощностите си преработка на био слънчоглед в Силистра с капацитет 25 хиляди тона семена. Tradin Organic си партнира с български фермери в производството, замразяването и износа на горски/меки плодове.

След успешното си участие и сключени сделки през миналата година, на InteliFresh 2019 отново идва и MORE Bio Commerce – водещ дистрибутор на био продукция на пазарите в Румъния и Гръция.

InteliFresh 2019 ще събере на 22 февруари 2019 (петък) в хотел „Санкт Петербург“ в Пловдив производители на плодове и зеленчуци, всички големи търговски вериги, други български и международни търговци, преработватели и доставчици на технологии и услуги.

Участието в InteliFresh 2019 е само с предварителна регистрация на www.agroevents.eu Местата са ограничени, а крайният срок за записване е 20 февруари.

InteliFresh 2019 – От градината до щанда се организира от ИнтелиАгро в партньорство с Посолството на Кралство Нидерландия и с подкрепата на Евро Ферт, МЕТРО, Кауфланд България, БИЛЛА България.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.