1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Harmonica организира Празник на сламата

Harmonica организира Празник на сламата

Един ден с чисти емоции и много истинска храна

Ежегодният празник на Harmonica традиционно посреща стотици приятели на поляната пред мандрата в Мало Бучино, за да отбележи плодородието и събраната реколта.

Елате със семейството и близките си, направете си пикник и се насладете на един ден с чисти емоции и много истинска храна. Очакват ви неповторими забавления за малки и големи, музика, танци и вкусни награди.

Harmonica отваря вратите на дома си, за да сподели своята грижа за природата, децата и нас самите. Минете по „Пътя на млякото“ в мандрата и се уверете в качеството на всяка стъпка от производството на чистите български продукти.

„Ние правим истинска храна с грижа за почвата, водата и биоразнообразието, така че да ни поддържа в добро здраве и да ни радва с вкуса си.“ – споделя Любомир Ноков, един от създателите на компанията.

„Хората, които идват на този празник са общност, те споделят едни ценности и търсят нещо хубаво.“ – добавя Магдалена Малеева.

Заповядайте! Ще варим лютеница, ще похапваме сладолед, ще опитаме новата реколта
нашенски ябълки и круши. Мало Бучино е на 5 минути от Околовръстното по магистралата към Перник. Събитието стартира днес, 30 септември от 12 до 20 часа.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.