1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Интер Експо Център събира 6 изложби

Интер Експо Център събира 6 изложби

Над 450 фирми са заявили участие в традиционното изложение

Над 450 фирми са заявили участие в традиционното изложение на Интер Експо Център – Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното, Интерфуд и Дринк и Сихре, което започва днес, 8 и ще продължи до 11 ноември.

Фирмите, които са заявили участие в тазгодишните изложби от програмата на Интер Експо Център основно са от хранителната индустрия, засилен интерес се наблюдава от Италия, Аржентина Австрия, Южна Африка и от повечето Европейски държави.

Над 180 иновации ще бъдат представени на най-голямото събитие за хранително вкусовата промишленост, основно в технологичната сфера – машини и оборудване. Посетителите ще видят висококачествено българско говеждо месо зряло в специални камери.

По време на изложението ще бъде проведен първия международен конкурс за Пица - майстори. Част от съпътстващата програма ще са Златен медал за иновации, финалите за международния готварски приз, кулинарното издание Гастрономикс, Бариста шампионат. Организаторите – Интер Експо Център са подготвили още много изненади, които ще бъдат показани през четирите изложбени дни.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.