1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Изключителен интерес към продуктите на Завод Кобзаренко на Агритехника

Изключителен интерес към продуктите на Завод Кобзаренко на Агритехника

Поръчки на машини и нови партньорства

Завод Кобзаренко, добре познатата украинска компания, произвежда широка гама от селскостопански машини в продължение на много години, като ги пласира в повече от 20 страни. Като правило, компанията използва съвременни, висококачествени материали и технологии, включително резервни части, грунд и боя от Европейския съюз.

На изложението в Хановер украинската компания представи саморазтоварващо се ремарке за сено и слама и за SILO бали, цистерни за превоз на различни течни химикали, ремаркета Атлант. Имаше голям интерес от страна на посетителите към бункера за изместване на повърхности Kovcheg.

Анатолий Кобзаренко заяви: „Аз съм много доволен от участието ни в изложението. През тази година виждаме тенденция към увеличаване на търсенето на украинска технология, включително производство от нашата фабрика. Получихме поръчки за 10 ремаркета Атлант за Тайланд – за транспортиране на захарна тръстика, силаж и биогориво. Срещнахме се с представители на фирмата AMAZONE и се договорихме за по-нататъшно сътрудничество между нашите фирми. Преговаряхме с украински и чуждестранни купувачи. В резултат на това, намерихме дилъри за продажба на нашите ремаркета в цяла Европа до Ирландия. Подписахме договор за изключително представителство с търговци от Франция и Австралия, подписахме и първите договори с търговци от Иран, Турция и Близкия изток. Имаше дори купувачи от САЩ, но този пазар е твърде отдалечен.“

Продуктите на Завод Кобзаренко се предлагат на българския пазар от Кооперация Китка.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.