Какво ще гледате по Агро ТВ този уикенд?

Акценти в програмата

И новата година ще бъде белязана с опасните болести по животните: инфлуенца по птиците, чума по дребните преживни, африканска чума по свинете. Двама експерти от Агенцията по безопасност на храните припомнят  правилата – в поредното издание на предаването „Земеделие на фокус“.

Следва  АГРОФОРУМ. Темите ще събудят любопитството ви: Една разходка в Ботаническата градина към БАН. И още: Успешните ферми - как се прави бизнес в конкурентна среда.
 
В Седмичния обзор очаквайте тези и още теми – анализ на борсовата търговия с хранителни стоки през 2018-та. Също – перспективи и иновации в генетиката при говедовъдството.
 
Агрокоментарът в събота е посветен на новогодишните обещания и човещината на земеделците от село. А в неделя Валентина Спасова коментира "Как се прахосват европари " - Европарите понякога са каца без дъно. Защо прахосването трябва да секне? Не го пропускайте!

Интересна година отчитат от Държавната комисия по стоковите борси и тържищата. За пореден път пазарът през 2018-та се е доказал като висококонкурентен. Продължението вижте в  неделната АГРОТЕМА.

 "Говори България" с водещ Ваня Манолова тази неделя ще "премине границата" между Княжество България и Източна Румелия от 1878 година, по течението на река Еленска.

Пчеларството след последния протест - надежда за генерални промени в сектора. Гледайте  предаването „Брюксел в превод“  с водещ Валентина Спасова.

Приятен уикенд с АГРО ТВ!