1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Какво ще гледате в събота по АГРО ТВ

Какво ще гледате в събота по АГРО ТВ

Акценти в програмата

В ранните часове на съботния ден по АГРО ТВ може да гледате предаванията „Земеделие на фокус“ и АГРОФОРУМ.

Какво може да задържи един млад човек в малкия град? Трудно ли се прави бизнес в малките общини - има ли работна ръка, администрацията адекватно ли работи? Селският туризъм - къде грешим? Отговорите - в Aгротемата на Анета Божидарова.

„Дебатът за бъдещата ОСП, респективно за Националния ни стратегически план трябва да започне. Впрочем НАЗ изгуби търпение и стана организатор на такива две събития в близките дни. Какво обаче ще се дискутира щом няма анализи? Пак ли ще се стигне до кавгите – вие големите, вие богатите, не искате тавани за директните плащания. Ние пък искаме! Ще се надвикват ли отново един куп асоциации някои с шепа симпатизанти?“ - разсъждава Валентина Спасова в своя Aгрокоментар.

Акцентите в Обзора са: биотероризъм - темата не трябва да се подценява, земеделското министерство да се заеме с проблемите на напояването и още - започва подготовка на пчелините за зимата.

Не пропускайте и филма от любопитната поредица Рибарски приключения с Тео, Роби и Бен този път край австралийския град Макай - известен като захарната  столица на Австралия, тъй като в околностите му се произвежда над една трета от захарната тръстика в страната.

Приятна събота с програмата на АГРО ТВ.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.