1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Какво ще ви предложи АГРО ТВ през този уикенд?

Какво ще ви предложи АГРО ТВ през този уикенд?

Акценти в програмата

Събота рано сутрин започва със "Земеделие на фокус". В поредното издание ще видите: Тънкости в отглеждането на шафрана - как го правят в Иран и къде грешат българските фермери.

Следва  АГРОФОРУМ. Темите ще ви заинтригуват: Кой е най-успешният агробизнесмен за 2018-та? И още: Ново начало и нов подход в помощ на българския агробизнес.

В Седмичния обзор на Агро ТВ очаквайте тези и още теми: Потичат пари за напоителните съоръжения в земеделието през 2019 година. И още – да се изпрати трудово аташе в Италия, заради недекларирана заетост с българи-мигранти в агросектора. Също - обезопасиха електрически стълбове, убиващи птиците.

Агрокоментарът в събота е със заглавие "Националният стратегически план - в мъглявината". Автор е Валентина Спасова. Не го пропускайте! А в неделния Коментар се пита: Дали ще се опрости следващата ОСП? Зависи и от фермерите.

В съботната Агротема на Мирела Спасова ще ви покажем какви са  предизвикателствата на 2018 пред пчеларите.

Промените в схемите за обвързана подкрепа за кампания 2019–та и рамката за бъдещата Обща селскостопанска политика за следващия програмен период 2021-2027 г. бяха представени на семинар в Самоков. Още ще научите в неделната Агротема на Цветелина Влайкова.

Аборигенно животновъдство от връх Вълк в Средногорието над Стрелча. Най-малко известното от Априлската епопея тук и защо Захари Стоянов не я включва в записките. И рози през зимата. Гледайте  "Говори България" от Община Стрелча - първа част в неделя от 18:00 ч.

В "Ние, зърнопроизводителите" - до какво доведе дългото засушаване в Добричко и защо зърнопроизводството е на кръстопът? Тези и още теми - неделя от 20:00 часа. 
 
След най-голямото изложение за храни  - равносметка: как се развива хранително-вкусовата ни промишленост? За някои крайности в диетата на българина. Темата разисква Валентина Спасова в предаването „Брюксел в превод“ тази неделя.

Приятен уикенд с АГРО ТВ!

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.