1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Какво ще видите в АГРОФОРУМ: Многофункционална техника за перфектни лозя

Какво ще видите в АГРОФОРУМ: Многофункционална техника за перфектни лозя

И още: Подхранване на слънчогледа – резултати

В началото на предаването се отправяме към Полша, където беше проведено 18-то издание на  международно агроизложение, организирано от Полската търговска камара за земеделска техника и оборудване.

Българското земеделие имаше своя специален празник в гр. Търговище. Навършиха се 30-сет години от пилотното производство на български листни торове. Тържеството премина под надслов „Заедно за едно ново начало“, в присъствието на земеделски производители от цялата страна.

Многофункционална техника за перфектни лозя. Добрите земеделски мероприятия в лозовите насаждения гарантират оптимален добив и качество на гроздето. Ето цяла гама от техника, която ви е необходима.

От какви хранителни вещества се нуждае слънчогледът по време на вегетацията и каква комбинация от листни торове е най-подходяща за маслодайната култура – вижте в следващия репортаж. 

Подгответе добре почвата за сеитба. Иновативната техника ще ви даде преднина в сроковете за изпълнение и ще осигури по-добри условия за покълнване и развитие на посевите.

Нови разработки, иновации и все по-голяма производителност - това предлага съвременната агроиндустрия. Да видим някои от тях.

Прецизната сеитба. Със сигурност тя води до снижаване на разходите и до по-високи добиви. На какви технологии при сеялките може да разчитаме?

Как да улесните земеделските операции на полето и да повишите икономическата ефективност на производството? Отговорът е чрез интелигентните  технологии. Кои са те?

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ"

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.

Видео анонс за периода 01.10.2016 -08.10.2016 година.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.