1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Косад Семанс - с атрактивни оферти за земеделските стопани

Косад Семанс - с атрактивни оферти за земеделските стопани

Нови хибриди и нови възможности за посещения в европейски стопанства предлага френската компания

Фирма Косад Семанс представи своите атрактивни програми, изпълнени с изненади, бонуси и предложения за обмяна на опит с европейски фермери пред земеделски стопани от Добричка област. Наред с презентацията на пролетни култури от портфолиото на френската компания, гостите на семинара се запознаха с възможностите да направят производството си по-печелившо.

Сред атрактивните предложения при слънчоглед са хибридите Дженова и Марбелия. Те се отглеждат по технологията Клиърфийлд. Марбелия е с генетична устойчивост на синя китка до раса Е и е подходящ за различни почвено-климатични условия. Дженова е стабилен и адаптивен хибрид, също удачен за различни климатични райони.

И тук започват изненадите – фермерите, закупили най-малко 40 торби със слънчогледовия хибрид Марбелия, ще участват в т.нар. „Операция Марбеля“. Те ще посетят красивия испански курорт през юни.

80% от хибридите царевица, които Косад Семанс предлага на фермерите, са в диапазона от 300 до 410 по ФАО. Решаващ фактор за крайния резултат се оказва технологията, която прилага всеки земеделец. Най-новите предложения на френската компания са хибридите Чамбери с ФАО 290 и Басмати с ФАО 380. Сред топ продуктите са още хибридите Кампони 340 по ФАО и Валверди 450 по ФАО. Те се отличават с отличен начален старт, висок добивен потенциал и добри резултати при продължително засушаване.

За производството на качествен силаж Косад Семанс също има какво да предложи. При закупуването на 70 торби от двата продукта царевица с различна ранозрелост, предназначени за животновъдството, в действие влиза „Операция  DUO CS“, която ще се проведе в Емилия-Романя в Италия. Сред изненадите, подготвени за земеделските стопани, доверили се на генетиката на Косад Семанс, е възможността да карат Ферари на италианска писта. 

Автор: Галина Недкова

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.