1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Косад Семанс и Парти под звездите

Косад Семанс и Парти под звездите

Компанията събра земеделски производители от Североизточна България

Косад Семанс Парти под звездите – една иновативна концепция, която показва цялостната технология за отглеждане на културите. Косад Семанс в сътрудничество с няколко водещи фирми в агросектора организира в добричкото село Паскалево мащабна демонстрация, в която беше включила топ предложенията си за царевица и слънчоглед, и от които земеделците реално печелят. Изведения градиозен демо опит е с помощта на БИО ООД с управител Живко Василев.

Наред с това бяха представени и последните разработки на селекционерите. Акцент в група  - 290 по ФАО е Чамбери-селекционна концепция ориентинрана към възможността за бързо освобождаване на полетата за втора куллтура. Кампони е също нова селекция – 340 по ФАО, показваща много добра адаптивност за Североизточния регион на страна. Басмати е акцента в група 380 по ФАО, а Валверди е късното предложение 450 по ФАО. Подходящ за екстремни условия и екстремно високи добиви.

Косад Семанс е ненадмината по отношение на царевици в сегмента – циклоксидим устойчиви. Това са Трилоджи и Пинки - изключителна възможност за полета от пирей, балур и троскот. Позната DUO концепция е от два варианта DUO CS  460 и DUO CS 610 в зависимост от изискванията на фермерите.

11 хибрида слънчоглед. Сред представените на полето са изпитаните вече Кларика и  Имерия, Хималия и Фушия. Дженова и Марбелия са други хибриди, който вече много добре се приемат от производителите, с отлична индикация за високодобивност и адаптивност. Евпора обаче е хитът в Клиърфийлд Плюс технологията.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.