1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. KWS очарова с тотално нов маркетинг

KWS очарова с тотално нов маркетинг

Снимка:

Компанията подчерта независимостта си и фамилните си европейски корени на блестящо събитие в РИУ Правец

KWS – България очарова клиентите си с тотално нов маркетинг. Това стана в края на януари по време на едно от събитията, част от пролетната кампания, което се проведе в балната зала на хотел РИУ Правец. Бизнес вечерята, на която присъстваха фермери от всички краища на страната бе не само изискана във всички аспекти на тази дума. Тя бе истинска изненада за присъстващите и е първото от този род маркетингово събитие на българския пазар.

KWS буквално взриви публиката с новия си подход, който смело може да бъде наречен зелен. Първо, защото даде гръб на продуктовото представяне и така направи огромен реверенас  на уважение към клиентите си. Първо им спести отегчението от това с часове да слушат, докато вечерят, подробностите около агрикултурните мероприятия и качества на отделните хибриди.

Второ, клиентите бяха въвлечения в един вълнуващ спектакъл история- тази на компанията.

На огроминя екран в залата водещите фигури на KWS разказваха за мотивите, целите иdsc07080_250 каузата на своята работа. Най- важното послание бе независимостта на фирмата от химическата индустрия, както и нейният фамилен произход, който всъщност е най- близко до селянина и мисълта за природата. Да оставим следа бе мотото на вечерта. Но всъщност, посланието,  което KWS направи бе- ние сме съпричастни към святостта на семейството и земята, които са нейно олицетворение.

Така напълно естествено дойде разказът за новата селекция Клима контрол 3 от семена. Което всъщност е концепция, включваща само хибриди, които във времето са доказали устойчивостта си на стрес във всички фази на растението.

KWS превърна маркетинга в истински спектакъл, базиран на личните истории на една компания и смело може да се каже, че отвориха нова врата към наистина зелената реклама като похват.

Автор: Светлана Трифоновска

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.