1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Монсанто е определена от списание Fortune като една от най-уважаваните компании

Монсанто е определена от списание Fortune като една от най-уважаваните компании

Поставена е на първо място за 2015 г. в индустриалния сектор, в който работи

Компанията Монсанто е обявена за една от най-уважаваните компании от списание FORTUNE. Монсанто бе отличена като номер 1 в нейния индустриален сектор в списъка за 2015 г. Тя се придвижва от 2-ро място през 2014 г. до първо.

"От името на 20-те хиляди служители на компанията Монсанто, ние изразяваме своята гордост от признанието от “Форчън” вече втора поредна година", заяви Хю Грант, председател и главен изпълнителен директор на Монсанто. "Това признание е свидетелство за професионализма на нашите екипи и за техните усилия да работят заедно, за да предоставят успешни решения на земеделските производители по целия свят."

Списъкът на “Форчън” с най-уважаваните компании в света се основава на проучвания за фирмите и партньорски оценки от висши мениджъри, директори и анализатори. Класирането се прави на основата на редица критерии - от иновативност и качество на продуктите до умения да се задържат талантливи хора и отговорност към обществото и околната среда. Монсанто и другите компании от списъка на Форчън, които будят най-голямо възхищение в света, са представени онлайн и ще бъдат публикувани в мартенския брой на списанието.

Заетите в Монсанто са се посветили изцяло на развитието на устойчиви начини за изхранване на нарастващото население на Земята.

Научете повече за нашия бизнес и за хората, които работят в Монсанто, като гледате "Коя е компанията Монсанто" и като посетите discover.monsanto.com

Организации от трети страни продължават да признават Монсанто като предпочитан работодател. Институтът Great Place To Work® поставя Монсанто под номер 8 сред най-добрите многонационални компании за работа през 2014 г. Компанията Glassdoor® Admin Options класира Монсанто на 39-то място сред най-добрите места за работа през 2015 г. Компанията получава също така награда за иновативността на нейните служители, лидерство и удовлетвореност от работното място от Forbes ™ (най-иновативни компании в света), Science ™(Science Careers Top Employers/, CR Magazine (100-те най-добри корпоративни граждани), Computerworld (100-те най-добри места за работа в ИТ сектора/, DiversityInc (Топ 50 компании за Diversity®), кампания за правата на човека (най-добрите места за работа при спазване равенството на половете), MIT Technology Review (50 най-умни компании) и Chief Executive (40 най-добри компании за лидери).

За Компанията Monsanto

Monsanto предоставя широк спектър от решения, които помагат за изхранването на нарастващото население в света. Ние произвеждаме различни видове семена за плодове и зеленчуци, за ключови култури - царевица, соя и памук - които помагат на земеделските производители да произвеждат изобилна и здравословна храна. Ние работим за устойчиви решения в селското стопанство, които ще помогнат на земеделските производители да запазят природните ресурси, да използват информацията, за да подобрят земеделските практики, да използват по-ефективно водните и други важни ресурси и за защита на културите от вредители и болести. Чрез програми и партньорства, ние си сътрудничим с фермери, изследователи, неправителствени организации, университети и други, за да помогнем за посрещането на някои от най-големите предизвикателства в света. За да научите повече за Monsanto, нашите ангажименти и нашите над 20 хиляди предани служители, моля, посетете: discover.monsanto.com и monsanto.com. Следвайте нашия бизнес по Twitter (R) при twitter.com/MonsantoCo, на блога на компанията, в monsantoblog.com или се абонирайте за нашия информационен бюлетин RSS Feed.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.