1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Най-любопитното в неделя по АГРО ТВ

Най-любопитното в неделя по АГРО ТВ

Предаването „Ние, зърнопроизводителите“ гостува в Монтанско

Гледайте на 2 септември по АГРО ТВ: Kоментар на Валентина Спасова на проектозакона за поземлените отношения.

Акцент на неделната Aгротема е първият дигитален хъб за земеделие в България, който е изцяло частен и е по инициатива на Института за агростратегии и иновации. Еврокомисар Мария Габриел коментира, че ЕК е финансирала създаването на дигитални хъбове в 13 страни на ЕС. Но само в три от тях има земеделски.

Предаването „Говори България“, точно в 18:00 ч., ще разгърне воала на по-малко известното от Шипченската епопея точно 141 години по-късно. Кой качи, и то без шевове, огромния лъв, в чиято кухина влизат 17 човека, горе. Кое е момчето, което под обстрел, точно преди 141 години, е готово да донесе патроните, а после скромно козирува с ръката, от която щурти кръв: "Нищо работа Ваше Високо Благородие - за България".

Домакин на предаването „Ние, зърнопроизводителите“ е Монтанският съюз на НАЗ – членовете споделят за проблемите през тази година, за жътвата на есенните и пролетните култури, предизвикателствата при реализирането на продукцията. Анализ прави и председателят Зарко Иванов. Гледайте премиерата на предаването в неделя точно в 20:00 ч.

Био ли са наистина биопродуктите на пазара, разколебано ли е доверието, надежден ли е контролът – коментар на Веселина Ралчева, член на УС на БАБ, и на д-р Стоилко Апостолов, управител на Биоселена. Гледайте „Брюксел в превод“, в 20:30 ч.

Приятни минути с програмата на АГРО ТВ в неделния ден.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.