1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. New Holland организира демо тур през Украйна

New Holland организира демо тур през Украйна

Мероприятието се състоя през целия месец април и премина под мотото: “New Holland е винаги близо”

Демо турът, организиран от New Holland Украйна и Молдова,  стартира от Западна Украйна на 1 април и се спря на 15 различни локации. Целта на мероприятието беше да представи пред клиентите машините New Holland, включително трактора TD5, създаден да задоволи нуждите на животновъдните стопанства. Тракторите от серията Т8 са предназначени за едри фермери и животновъди, както и за транспортни дейности. По време на демо тура бяха представени и добре познатите и успешни T7000 трактори. В добавка, последната генерация CX8080 Elevation конвенционални комбайни предлагат незаменимо качество на сламата и най-чистата и проба зърно за професионалните фермери. Машината беше демонстрирана заедно с комбайна TC5000, много подходящ за животновъдни ферми, където качеството на сламата е толкова важно, колкото и качеството на зърното.

Екип от 10 души от New Holland в продължение на много часове демонстрираха продуктите на полето и изнесоха лекции в демо камион, с който посрещаха клиентите, разделени на групи, докато останалите бяха на полето за тест драйв.

Цялото събитие стана възможно благодарение на активната роля на дилърите на  New Holland - «Agro-Tera», «Agropromtekhnika», «Agroresurs», «EAC», «Poletekhnika», «As-Terra» and «Donsnab».

Всяка спирка на демо тура беше уникална, а атмосферата – много позитивна, като например в регион Запоризка всички клиенти бяха изненадани с разиграването на лотария, проведена от местния дилър «Poletekhnika», като наградите бяха красиви умалени модели на машините. В Днипропетровския район беше организиран пък традиционен украински пикник. Имаше вкусни и незабравими блюда, сервирани от дами, чиито облекла бяха в стар украински стил. Всички се чувстваха като у дома си. В последните дни на тура имаше презентация на Ларс Соренсен, маркетинг директор на New Holland.

“Много сме щастливи от резултатите, които постигнахме. Този демо тур ни помогна да засилим връзката с нашите клиенти и беше ценна възможност за New Holland за по-добро разбиране на нуждите на клиентите и по-добро позициониране на бъдещите действия, за да се отговори на очакванията на укринските фермери. Фактът, че участие взеха над 700 души, може да бъде определен като грандиозен успех, осъществен и подкрепен с нашето мото „New Holland е винаги близо“, заяви Антоан Ребилард, бизнес директор на New Holland Agriculture за Украйна и Молдова.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.