1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. НОА организира втора среща на браншовата организация

НОА организира втора среща на браншовата организация

Събитието ще се проведе в гр. Хасково

Управителния съвет на Националната овцевъдна асоциация организационна среща на браншовата организация, която ще се проведе в гр. Хасково, днес 11.10.2016 г. от 17:00 часа.

Срещата ще бъде открита и има за цел да събере членовете на НОА от региона, както и обикновенни овцевъди и всички, които проявяват интерес по въпросите на овцевъдството.

На срещата ще бъдат поканени представители на медиите, които да отразят събитието, както и специални гости от Министерство на земеделието и храните и Институт по аграрна икономика, които ще бъдат лектори.

Предвидената среща е втора от поредицата срещи, които се организират на различни места в страната, а целта е институционалното укрепване на НОА и изготвяне на визия и средносрочен план за действие на НОА и овцевъдството, като цяло. Провежданите мероприятия се подкрепят от Фондация "Америка за България", която застава зад инициативи стремящи се за постигане на жизнена и просперираща икономика. 

С провеждането на тези събирания се цели укрепване съществуващите връзки в бранша, обсъждане на проблемите и предизвикателствата и съвместно търсене на решения за тяхното преодоляване и подобряване на общата ситуация в сектора.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.