1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Очаквайте АГРА 2020 – от 19 до 23 февруари в Пловдив

Очаквайте АГРА 2020 – от 19 до 23 февруари в Пловдив

Изложбата се утвърди като престижен форум за представяне на иновации

Броени дни остават до откриването на Международната селскостопанска изложба АГРА 2020, заедно с Винария, Фудтех и Вкусовете на Италия. Форматът обединява агроиндустрията, хранителната промишленост и винопроизводството.
  
Агра се утвърди като престижен форум за представяне на иновации и тази тенденция продължава. Участниците показват последно поколение технологии и техника за различен вид ферми, икономичен инвентар, подобрени сортове и породи. Международната селскостопанска изложба събира водещи производители и търговци и повече от 40 000 посетители, привлечени от иновациите на световно ниво. 
 
 „Това изложение дава възможност на всички, които имат потенциал и идеи да развиват бизнеса си, да могат да го презентират по един стабилен начин на място, където има традиции и опит. Фирмите в една обстановка на делова активност успяват да представят продуктите си пред множество клиенти, а и съчетанието с науката, в лицето на Селскостопанска академия и нейните институти, им дава възможност да се запознаят с новостите, които се случват в този бранш. Любопитно е да се знае, че тук се показват новости от институтите, а много бизнесмени и предприемачи много хитро наблюдават този процес и успяват да се договорят“, каза Иван Соколов, главен директор на Международен панаир Пловдив.
 
 Основен акцент на тазгодишния мегафорум ще бъде животновъдството. За първи път ще има изложба-ревю на висококласни породи говеда, овце и кози, водещи в месо- и млекопроизводството.
 
Делът на българските фирми е по-голям от чуждестранните. Заетата изложбена площ ще е с над 10% по-голяма в сравнение с миналата година. Традиционно изложбите за храни и винопроизводство ще генерират големия интерес на посетителите.
 
 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.