1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Тази седмица в Aгрофорум: Как да повишим добива от царевица

Тази седмица в Aгрофорум: Как да повишим добива от царевица

Гледайте в Агрофорум – Листните торове - добро здраве и толерантност на растенията към стрес

Над 450 фирми от хранителната индустрия се събират от 8 до 11 ноември в столицата. Един от най-големите международни форуми ще събере на едно място представители на водещи компании, които всеки ден работят за развитие на икономиката. Бизнес делегации от чужбина ще представят своите платформи и ще търсят потенциални партньори.

Доказано е, че листните торове играят съществена роля в технологията за отглеждане на културите. Хранейки растенията по най-добрия начин, ги предпазваме от стресови ситуации, повишаваме имунитета им, гарантираме бъдещето им добро развитие и увеличаваме добива.

Страната ни става все по привлекателна за инвеститорите. Това важи с пълна сила и за агросектора у нас. Какво привлича чуждестранните компании. Ще разберете сега.

Решение за управление на риска, което ще помогне на фермерите да защитят своя добив при производството на царевица. Доказано 80% от лошите резултати се дължат на засушаването. Затова селекционерите предлага нова концепция хибриди, устойчиви на неблагоприятните климатични условия. 

Смилянският фасул е по-правилното название, а не смилянски боб. Това уточниха организаторите на тазгодишния конкурс на традиционния смилянски фасул,който днес ще срещне силите на участниците в три конкурса.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.