1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Тази седмица в АГРОФОРУМ: Коректността и професионализмът в бизнеса с ПРЗ са водещите принципи на Николай Стаменов

Тази седмица в АГРОФОРУМ: Коректността и професионализмът в бизнеса с ПРЗ са водещите принципи на Николай Стаменов

И още: Какви възможности дават мобилните мандри

Тази седмица в АГРОФОРУМ сме на двудневен семинар във Велинград, на който бяха представени новостите и модерните подходи за настоящата пролетна кампания. Организатор на събитието беше една от известните личности в агросектора Николай Стаменов.

От изключително значение за всяка една компания, производителка на земеделска техника, е нейните продукти да бъдат поддържани и обслужвани на едно и също ниво, навсякъде по света, където са представени. Как може да се случи това и у нас – вижте тази седмица в АГРОФОРУМ.

Здравословното хранене е сред най-актуалните теми в световен мащаб. Все по-често ние – потребителите, загърбваме индустриалните храни и търсим чистите и полезни продукти. Това е една от причините за възраждането в Добричка област на едно позабравено производство – отглеждането на лимец.

След поправки на Наредба 26 за директните продажби на малки количества фермерски продукти, на дневен ред идват мобилните мандри. Тази седмица ще ви покажем как мини съоръженията ще върнат традиционното българско сирене и кашкавал на трапезата ни.

За да е печелившо едно земеделско производство, то трябва здраво да е стъпило на успешна агротехника, добър маркетинг и... голямо търпение. Особено, когато става дума за трайни насаждения, където приходите идват след години. Ще ви разкажем как една организация на производителите на орехоплодни култури би била от полза за сектора, както твърди добричкият предприемач Борис Русев.

Тази седмица в АГРОФОРУМ ще ви разкажем за сектор, който е на път да спечели международна слава. В последните години родното винопроизводство направи големи крачки в качеството, а Балканският винен конкурс, който тази година ще има своето второ издание, затвърди имиджа ни на сериозен фактор на световната винена карта.

Видео анонс на националното ТВ предаване за селско стопанство"АГРОФОРУМ" за периода 06.04.-13.04.2013 г.

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.bg

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ"

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.