1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Тази седмица в АГРОФОРУМ: С грандиозен шоу спектакъл „Еуралис Семена“ стартира новия сезон

Тази седмица в АГРОФОРУМ: С грандиозен шоу спектакъл „Еуралис Семена“ стартира новия сезон

И още: Кои са слънчогледовите хибриди, които не се плашат от новите раси синя китка

И тази седмица не пропускайте предаването АГРОФОРУМ! Ще ви срещнем с единия от наградените земеделски производители от аграрния семинар в курорта Албена, който грабна приза на „Добрички панаир“ да агропредприемач. Ще разберете още каква награда той получи и от семенарската компания „Лимагрейн“.

Ще говорим и за пролетна сеитба. Въпреки че тя е далече, ако сте предвидливи, още от сега трябва да решите какви хибриди ще засеете през новата година. Може би за най-правилния избор ще ви помогнат данните за получените през тази година добиви от най-новата световна селекция.

В темата за все по-добрите добиви няма как да не включим и едни друг важен компонент за разгръщане потенциала на културите – торовете и храненето на растенията. Каква съвременна философия налагат водещите компании в бранша и какви са най-новите им разработки – само тази седмица в АГРОФОРУМ! В него няма да подминем и новите технологични решения в областта на растителната защита, които ще помогнат на фермерите и през 2012 г. да получат високи добиви и печалба. А ако сте притеснени, че новите раси на синята китка настъпват към вашите полета – не се безпокойте – ще ви кажем кои слънчогледови хибриди са устойчиви на тях. 

Чрез камерата на АГРОФОРУМ ще посетим и фермата за охлюви на Владимир Чачев в село Желязно, от когото ще разберем достатъчни ли са европейските средства по мярка 112 за стартиране на собствен бизнес и с какво охлювъдството привлича родните предприемачи.

И още! Ако искате да разберете каква е взаимовръзката между класическите герои в романа „Тримата мускетари“ и най-важните за родното земеделие култури – ще ви заведем на шоу спектакъл, организиран от „Еуралис Семена България“!

Видео анонс на предаването може да видите ТУК

Повече информация за предаването може да видите на www.agroforum.bg

Програмата на националното ТВ предаване за селско стопанство
"АГРОФОРУМ" може да видите ТУК

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.