1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. В АГРОФОРУМ очаквайте: Трактори и прикачен инвентар за малки и средни стопанства

В АГРОФОРУМ очаквайте: Трактори и прикачен инвентар за малки и средни стопанства

И още: Кои продукти получиха награди за иновации в конкурс на АГРА 2017

Започваме предаването с отговор на въпроса какъв е ключът към успеха на млечната ферма. Ще ви разкажем за опита на Холандия, в чиито ферми животните имат пълна свобода да решават кога да се хранят и кога да бъдат издоени.  

Царевични хибриди от атрактивна продуктова линия бяха отличени в конкурса за иновации, провел се по време на мащабното агроизложение в Пловдив. Наградените  хибриди са устойчиви на суша и имат потенциал за върхови добиви.

И още една награда беше връчена в конкурса за иновации на агроизложението в Пловдив. Този път за нов инсектицид и биоцид! Вижте повече.  

Последните тенденции при производсвото на слънчоглед  са засилено търсене на Клиърфийлд хибриди, а при царевицата – на хибриди с високо съдържание на скорбяла. Да видим новостите при двете култури.

Сега ще ви покажем най-новите и най-интересните български разработки при почвообработващата техника, които привлякоха вниманието на гостите на агроизложението в Пловдив. Акцент беше поставен на машините за пролетната кампания.

Как да се преборите с тежките климатични условия. Отговорът е – като изберете правилните хибриди царевица и слънчоглед. И докато те се развиват на вашите полета, вие може да посетите интересни и екзотични места в Европа.

Отглеждането на слънчоглед вече не е обременено от трудни за контрол плевели и синя китка. Това се случва благодарение на революционна технология, гарантираща чисти полета. Ще отбележа, че подобрените възможности за химически контрол не влияят негативно върху културата и нейния добивен потенциал. Да видим още.  

Какви растителнозащитни мероприятия ще ви помогнат да осъществите контрол върху житни и широколистни плевели в житни култури. Кои са неотложните мерки за справяне с болестите при зеленчукови и овощни видове.  

Ще ви покажем машини, подходящи за зеленчукопроизводството и за всякакви малки и средни стопанства. Те могат да бъдат успешна инвестиция с помощта на ПРСР. 

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.