1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. В гр. Стара Загора ще бъдат представени резултатите от проект за европейското измерение в производството на консервирани плодове и зеленчуци

В гр. Стара Загора ще бъдат представени резултатите от проект за европейското измерение в производството на консервирани плодове и зеленчуци

СППЗ е по Програма „Учене през целия живот”

На 1-ви юни 2012 г., /петък/, от 11.30 часа в конферентната зала на „Спа хотел Извор”, Старозагорски минерални бани, ще се проведе пресконференция за представяне и разпространение на резултатите от проекта на СППЗ «Европейското измерение в производството, търговията и маркетинга на консервирани плодове и зеленчуци» по Програма „Учене през целия живот”, секторна програма „Леонардо да Винчи”, дейност Мобилност.

По проекта 10 души, представители на фирми-членове на Съюза, в периода 18-31.03.2012 г. бяха на обучение в Австрийската асоциация на хранително – вкусовата промишленост (FIAA).

По-рано същия ден – от 10.30 часа, ще се проведе работна среща на ползвателите по проекта, на която ще се обобщят мненията, придобитият опит, както и поуките от проведеното практическо обучение.

На пресконференцията са поканени и  представители на фирмите - членове на Съюза,  фирми от бранша, на Центъра за развитие на човешките ресурси, на сродни браншови организции от ХВП  и други партньорски организации и институции.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.