1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. В компанията на АГРО ТВ през този уикенд

В компанията на АГРО ТВ през този уикенд

Акценти в програмата

Биологичното като лична кауза и среща с пчеларя Марин Иванов е темата на предаването Земеделие на фокус, с Анета Божидарова тази събота – 25 август, от 06:40 ч.

В предаването АГРОФОРУМ в 07:30 ч ще разберете какъв е успешният подход при избора на силажна царевица и силажирането, ще ви заведем на роудшоуто, посветено на есенната кампания и ще ви разкажем за грижите за овощните градини - след листопада до новата реколта.

В по-късните часове на съботния ден по АГРО ТВ може да гледате Обзор на най-важните теми от изминалата седмица: животновъди обсъдиха модулираната ставка в схемите за обвързана подкрепа; занижен е контролът в биологичното производство и още - силен интерес към отглеждане на памук у нас.

Защо се очаква лоша реколта от грозде във Великотърновско ще разкаже Ана Минева в Агротемата за деня, а Коментарът на Валентина Спасова е свързан с мерките за справяне с африканската чума по свинете.

В събота в 13:30 ч е премиерата на предаването Те победиха, което ще ви срещне с двама животновъди – баща и син, които отглеждат месодайната порода Абърдийн Ангус.

В неделния ден – 26 август, Ваня Манолова, автор на предаването Говори България, ще ви срещне с Николай Колев, председател на Съюза на Дунавските овощари.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.