1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. В Стара Загора се проведе специализираното изложение "Бул Вет Медика"

В Стара Загора се проведе специализираното изложение "Бул Вет Медика"

За първи път взеха участие фирми в областта на компютъризирано отглеждане на животни.

 

За трети пореден път в Стара Загора се проведе специализираното изложение "Бул Вет Медика", което представи последните тенденции и новостите  при българските и вносните ветеринарно-медицински продукти.

Изложението се проведе в гр.Стара Загора  от 29 октомври  до  1 ноември и представи    постиженията във ветеринарно-медицинската наука и практика.

По традиция то събира представители на ветеринарната професия, студенти, преподаватели, фирми, които се занимават с производсво и внос на ветеринарно-медицински продукти. 

Тук професионалисти и студенти се запознават с последните новости при  инструментите и апаратурата за ветеринарната медицина, при лекарствените средства, средствата  за диагностика, биопрепаратите, ваксините, серумите, храните и  премиксите. За първи път взеха участие  фирми в областта на компютъризирано отглеждане на животни,  производители на фуражи и фирми, предлагащи продукти, свързани с изкуственото осеменяване на животните.

Проведените семинари  засегнаха проблемите на мениджмънта на частната ветеринарна практика, профилактиката във животновъдните ферми, тенденциите в развитието на лекарствените средства във ветеринарната медицина и др.

На някои от  лекциите  са гостували  преподаватели от чужди университети.

AGRO.BG

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.