1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. XVIII-ти Национален аграрен семинар „Селското стопанство и всичко за него”

XVIII-ти Национален аграрен семинар „Селското стопанство и всичко за него”

Снимка:

Форумът ще се проведе от 22 до 24 ноември 2012 г. в хотел „Фламинго Гранд”, К.К. Албена

XVIII-ти Национален аграрен семинар „Селското стопанство и всичко за него”, организиран от Добрички панаир АД, ще се проведе от 22 до 24 ноември 2012 г.  в хотел „Фламинго Гранд”, К.К. Албена.

Министерство на земеделието и храните ще участва с информационен щанд по Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г. на Националния  аграрен семинар.  На щанда  експерти  ще запознават участниците в семинара с  начините за инвестиции и финансиране по ПРСР. Те ще информират за новостите по мерките, засягащи всички сектори в земеделието както и за предстоящия прием на заявления по мерките от Програмата и ще раздават информационни материали.

Добрички панаир АД със своята осемнадесетгодишна история  е доказал  своето водещо значение и ефективност, като място за запознаване с новостите в бранша и  установяване на  трайни полезни  контакти. През дните на форума се  събират земеделски производители и фермери от цялата страна, председатели на кооперации, научни институти, браншови организации,  както и  фирми, обслужващи аграрния сектор от България и чужбина. Участниците в семинара имат възможност да представят пред аудиторията своите конструктивни предложения, да очертаят възможностите за партньорство и параметрите на сътрудничество. Осъществяването на такъв ползотворен диалог превръща Националния  аграрен семинар във инструмент и фактор за разрешаване на съществуващите проблеми в сектора селско стопанство.

Официалното откриване на семинара е предвидено  за  13:15 часа на  22 ноември в хотел „Фламинго Гранд”, К.К. Албена. Сред поканените гости са д-р Мирослав Найденов Министър на МЗХ, Светлана Боянова - зам.-министър на земеделието и храните, Любомир Маринов – изп. директор на НССЗ гр. София, проф. д-р Петър Славейков – председател на селскостопанска академия, Желязко Желязков – областен управител на област Добрич,  Ангел Табаков – председател на ОС гр. Добрич, Детелина Николова- кмет на община гр. Добрич, Надежда Петкова - зам.-кмет на гр. Добрич и народни представители.

Традиционните награди на Добрички панаир АД ще бъдат връчени от 20:00 часа по време на официална вечеря в ресторанта на хотел „Фламинго Гранд” , К.К. Албена.

С програмата на семинара може да се запознаете на сайта на Добрички панаир АД: dobrich-fair.com.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.