1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. ЗА ТУРИЗМА 2018 – БУРГАС

ЗА ТУРИЗМА 2018 – БУРГАС

Четвъртото изложение-договаряне и бизнес форум ще се проведат на 17 и 18 март в Експозиционен център „ФЛОРА’’

Поредното четвърто  издание на изложението и бизнес форума За туризма 2018, което се превърна в традиция за представяне на новости и място за дискусии по актуалните проблеми в бранша, ще се проведе на 16 и 17 март  в  Експозиционен център Флора.

Проявата цели максимално да съдейства на хотелиерите, ресторантьорите и собствениците на различни заведения в курортите да предлагат качествени продукти и услуги на своите клиенти. По този начин те ще могат да отговорят на потребности на различните целеви групи, включително и българските туристи, за да оставят трайни положителни впечатления и удовлетворение от реализираната почивка. А това е сигурна гаранция България да бъде предпочитаният избор като целогодишна желана дестинация.

Целите, които си поставя събитието е, да събере на едно място  възможно най-голям брой фирми от страната и чужбина, предлагащи стоки услуги,оборудване,интериорно и хотелско обзавеждане и други продукти и услуги за обслужване на туристическия бранш. Участниците в изложението на място ще могат да  осъществят директни контакти с хотелиери, ресторантьори, туроператори и собственици на развлекателни комплекси. Форматът на събитието ще бъде типична среща B2B.

Успоредно с това ще се проведе и Бизнес форум, на който експерти от бранша ще организират дискусионни панели в областта на управлението на туризма, дигиталния маркeтинг, продажбите и инфраструктурата. Така също ще се обсъжда и предложението, направено от туристическия бранш, за въвеждането на минимални цени за нощувки в различните категории хотели.

По време на изложението, в обособена за целта зала, всяка заинтересована фирма ще има възможност да представи свои нови иновативни продукти или услуги. Сред тях са: Пълна гама хотелско обзавеждане, строителство на хотели и строителни материали, обновяване и дизайн, кухненско, барово и ресторантско оборудване, храни и напитки, опаковъчни материали и консумативи, почистване и консумативи, IT в туризма и уебмаркетинг, агенции за подбор на персонал и обучение, туристически агенции, аниматори, продуцентски компании и организатори на тим билдинг, частни и корпоративни събития. Организатор на проявата е Експо Тим ООД в партньорство с Община Бургас и Експозиционен център Флора и подкрепата на браншови организации от сферата на туризма.

Повече информация във връзка със За Туризма 2018  можете да намерите на Фейсбук страницата на събитието: www.facebook.com За-Туризма-Бургас-2018

Контакти: Експо Тим ООД, София 1000, пл. България1, e-mail:expoteamltd@gmail.com
Румен Иванов   0884 520 405; Илияна Дановска   0888 330 586.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.