1. Начало
  2. Новини
  3. Растениевъдство
  4. Euro Grain Exchange 2024 на 10-11 април в Букурещ

Euro Grain Exchange 2024 на 10-11 април в Букурещ

Посетете Европейския Зърнен Форум

Запазете своето място на второто издание на пролетната европейска борса в сектор производство, търговия и преработка на зърнени и маслодайни култури

Събитието на зърнената индустрия в Централна и Източна Европа, Балканите и Черно море ще се проведе отново в Букурещ този април.

Второто издание на най-големия зърнен форум в региона ще даде възможност на участниците в рамките на 2 дни да застанат в центъра на зърнобизнеса, където земеделски компании, фермери, търговци, логистици, преработватели, производители на суровини, складови и финансови специалисти и други професионалисти от индустрията се срещат, за да дискутират предизвикателствата пред непрекъснато променящите се пазари.

Изключителният интерес към първото издание на събитието през 2023г, където се събраха повече от 600 професионалисти от над 35 държави, ясно подчерта нуждата от информация и различни гледни точки за решаване на разнообразните предизвикателства пред зърнобизнеса.                         

Потопете се в експертизата и опита на лидерите в индустрията

В няколко дискусионни панела, в продължение на 2 дни, своя опит и знания ще споделят утвърдени професионалисти като Тодор Стойков, Стоян Вълев и Петър Димитров от България, Д-р Рори Девърел от Ирландия, Алина Круту от Румъния, Алесандро Д’Андреа от Италия, Милан Зорич от Сърбия, Алекс Михайлидис от Гърция, Мехди Зерзери от Тунис, Вейсел Кайа и Бегум Дак от Турция, Дориана Миленкова от Нидерландия, Ирина Озип от Украйна и още много експерти и анализатори от индустрията.
#EuroGrain2024 ще предостави възможност на делегатите да разполагат с най-актуалните данни и тенденции в динамичния свят на пазарите на зърно. Първокласните лектори ще споделят своите задълбочени анализи и прогнози, гарантирайки на участниците, че ще бъдат добре информирани и подготвени във вземането, както на ежедневни, така и на стратегически решения.

Комуникирайте, търгувайте, печелете


Участниците в пролетната европейска борса и зърнен форум в Букурещ ще имат безпрепятствен достъп до създаването и заздравяването на връзки с клиенти, експерти, колеги и потенциални партньори от сектора на агробизнеса от цяла Европа и извън нея. EuroGrain Exchange 2024 е утвърдена платформа за изграждане на взаимоотношения, обмен на идеи и проучване на възможности за сътрудничество.
Условията и възможностите за наем на щанд и брандирано пространство, в което да посрещате Вашите настоящи и бъдещи клиенти на #EuroGrain2024 са повече от благоприятни и напълно достъпни. Повече за изложбените щандове може да разберете тук.

Влезте в светлината на прожекторите в първокласния конферентен център в сърцето на румънската столица Букурещ - Radisson Blu Hotel Bucharest. Позиционирайте бизнеса си на видимо място сред лидерите в агроиндустрията на предстоящата Пролетна Европейска Зърнена Борса!                       

Онлайн регистрацията е активна. Побързайте да се регистрирате!
 
Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация или асистенция за записвания:
e-mail: registrations@eurograinevents.com; телефон: 088 203 6660


Събитието ще се проведе в Radisson Blu Hotel Bucharest, CALEA VICTORIEI 63-81, SECTOR1, Букурещ, 010065 Румъния, на 10-11 Април 2024

 

 
                                     

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.