1. Начало
  2. Новини
  3. Растениевъдство
  4. Многократно възвръщане на вложените средства за защита на посевите

Многократно възвръщане на вложените средства за защита на посевите

Георги Георгиев от Харманли се доверява на иновативни биостимулатори

Земеделският производител Георги Георгиев се доверява на много от продуктите на UPL. При всяко хербицидно, фунгицидно или инсектицидно пръскане използва задължително и биостимулаторите на фирмата. Първото третиране на пшеницата и ечемика извършил в началото на февруари при ниско сумарно количество дъждове и силна суша. Посевът се запазил в добро състояние благодарение на продукта Тонивит, приложен с цел активиране физиологията на растенията и минимизиране неблагоприятните абиотични фактори. Апетайзер, другият биостимулатор на UPL, е използван във фаза вретенене с идея повишаване качествените показатели на зърното.

Във фаза изкласяване пшеницата и ечемика са напръскани с фунгицида Зоксис. От неприятели посевите са опазени с помощта на Цитрин Макс. Всички семена преди сеитба са обеззаразени с Ранкона Роял с второ търговско наименование Ранкона И-Микс.

„Продуктите на UPL са идеалната комбинация между качество-цена и най-важното - фермерите си възвръщат многократно вложените средства“, обясни регионалният представител на UPL за района на Южна България Запрян Димитров.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.