1. Начало
  2. Новини
  3. Растениевъдство
  4. НАЗ търси студенти за Годишната си стипендия

НАЗ търси студенти за Годишната си стипендия

Конкурсът ще протече в два етапа

За шеста поредна година Националната асоциация на зърнопроизводителите обявява конкурс за стипендия „Иван Генчев Танев“. Отличието е учредено с Решение на Управителния съвет в памет на Иван Генчев Танев, председателстващ Тракийския съюз на зърнопроизводителите в периода декември 2011 г. – август 2014 г., и неговите изключителни заслуги за развитието и дейността на НАЗ.

Условия за кандидатстване:

• Студентът да завършва бакалавърска специалност и да продължава обучението си за придобиване на образователно-квалификационна степен “магистър” в областта на: растителната защита, растениевъдството или аграрното инженерство.

• Студентът да се обучава в редовна форма на обучение;

• Средният успех от бакалавърската специалност да е не по-нисък от отличен 5.50.

Стипендията се отпуска еднократно в размер на едногодишна такса за обучение за академичната 2021/2022 година в съответната специалност на даденото висше учебно заведение. Конкурсът е отворен за кандидати от всички висши учебни заведения в страната, акредитирани за горепосочените специалности. Предимство в подбора ще имат кандидатите с по-ниски или приблизителни до средните за страната доходи.

Необходими документи:

  • Попълнен формуляр „Молба-декларация“ – образец, който може да бъде изтеглен от сайта www.grain.bg;
  • Академична справка за целия период на обучение в ОКС „бакалавър“;
  • Уверение, издадено от съответното висше учебно заведение, за продължаване на обучението в редовна форма в магистърска специалност;
  • Документ за брутния месечен доход на член от семейството за периода 01.01.2020 г. – 31.12.2020 г. (служебни бележки за всички видове доходи);
  • Попълнена декларация за съгласие за събиране, използване и обработване на лични данни

Краен срок за кандидатстване: 05.11.2021 г. 

Конкурсът ще протече в два етапа. Първият кръг представлява разглеждане и преценка на кандидатурите. В рамките на втория етап ще се проведат индивидуални интервюта с кандидатите.

Документите за кандидатстване следва да бъдат подадени в указания срок по електронен път на e-mail: office@grain.bg или по пощата на адрес: 1606 София, ул. „Владайска“ 39А, ап. 2.

За повече информация: тел: 02/953 37 26, e-mail: office@grain.bg

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.