1. Начало
  2. Новини
  3. Растениевъдство
  4. Суфле Агро България събира земеделци във Вълчедръм 16 юни, от 10 ч – всичко за света на рапицата

Суфле Агро България събира земеделци във Вълчедръм 16 юни, от 10 ч – всичко за света на рапицата

Суфле Агро България организира открит полски ден в землището на гр. Вълчедръм, обл. Монтана, на 16 юни от 10 ч. За агрономическите и икономическите ползи от отглеждането на рапица ще говорят специалистите на компанията. Те ще представят и успешната технология за отглеждане на маслодайната култура

От Суфле Агро България ще направят презентация на генетиката Soufflet Seeds и Drone. А след това от компанията са подготвили почерпка за посетителите – в приятната обстановка на местен ресторант ще бъде обсъдена предстоящата есенна кампания и предложенията за новия стопански сезон.

 

суфле агро

В портфолиото на Суфле Агро България, освен семена за посев, има продукти за подхранване и стимулиране на растенията, за подобряване почвеното плодородие, растежни регулатори, фунгициди, аджуванти. Компанията гарантира качествена селекция семена, надеждни продукти за растителна защита, компетентни съвети от агрономи – всичко което е необходимо за развитие на земеделския бизнес и постигане на високи резултати.

Суфле Агро България е част от групата Суфле, френска компания, занимаваща се със земеделие, основана като семеен бизнес през 1900 и чиито поле на дейности се е разширило от Франция до Европа, впоследствие и в цял свят.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.