1. Начало
  2. Новини
  3. Растениевъдство
  4. Свeтовноизвестният пазарен анализатор Емили Френч за първи път в България като лектор на Зърнена Академия 2019

Свeтовноизвестният пазарен анализатор Емили Френч за първи път в България като лектор на Зърнена Академия 2019

Тя основател и управляващ директор на ConsiliAgra

Емили Френч, управляващ директор на Consiliagra САЩ, ще бъде сред лекторите на ежегодната Зърнена Академия 2019, която ще събере на 31 октомври 2019 г. в курорта Златни пясъци край Варна професионалисти от региона на Балканите и цяла Европа, клонове на мултинационални корпорации, фермери, мелници, маслобойни, спедитори, сървейори, чартьори, индустриални асоциации и др.

Емили Френч е с огромен опит като търговец, анализатор, брокер, а понастоящем - основател и управляващ директор на ConsiliAgra. Нейната страст към селското стопанство започва от ранно детство във ферма в северната част на Айдахо и преминава през диплома по селскостопански бизнес във Вашингтонския държавен университет, след което започва професионалната си кариера в Каргил. След Каргил Емили Френч е работила за Съвета по зърно на САЩ във Вашингтон.

След това се насочва към инвестиционното банкиране и извънборсовите пазари с Националната банка на Австралия и Macquarie Bank. В началото на 2009 г. Емили напуска Macquarie, за да сформира ConsiliAgra – брокерска и стратегическа група, обхващаща световните пазари на селскостопански стоки, специализирана в зърнени и маслодайни култури. Клиентите им включват мелници, фуражни заводи, предприятия за производство на етанол, хедж фондове, маслобойни и преработвателни предприятия и инвестиционни банки.

Организатори на Зърнена Академия са Агрикор и АгроПортал в партньорство с Българската асоциация на търговците на зърнои фуражи (БАТЗФ), Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ) и Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ).

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.