1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. БАСФ България посреща много гости на щанда си на изложението БАТА АГРО

БАСФ България посреща много гости на щанда си на изложението БАТА АГРО

Стратус Ултра за 50 дка безплатно за всеки 500 дка закупен Бутизан

В края на еснната кампания БАСФ Блгария се срещна с клиенти на щанда си на изложението БАТА Агро 2014, за да прегледат взаимно решенията, които годината налага. Пълно портфолио ПРЗ предлага БАСФ при отглеждане на рапица. За производителите на маслодайната култура по конвенционалната технология е преференцията Стратус Ултра за 50 дка безплатно за всеки 500 дка закупен Бутизан.

Хербицидът Клеранда, който се използва за опазване на посева по Клиърфийлд технологията ще е на по-добра цена тази есен. Две възможности съществуват за регулиране растежа на рапицата – Карамба и Карикс – нова генерация продукт с усилен регулаторен ефект. Преди кампанията по сеитба на пшеницата БАСФ препоръчва използването на обеззаразителя Кинто Плюс, ефективен срещу полягания и кореново гниене в първите фази от развитие на посева и срещу всички болести пренасяни със семена.

БАСФ предлага различни комбинации в пшеничния посев, които включват различни технологични решения срещу самосевки от рапица и слънчоглед, плевели и болести.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.