1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. Байер получи награда за иновации

Байер получи награда за иновации

Победител в направление Технологии за растениевъдство е Байер с продукта Хусар Клас

По време на АГРА бе проведена и официална церемония за връчването на награди в Конкурс за иновации, организиран от Международен Панаир Пловдив.

В церемонията по връчване на отличията участваха ректорите на Аграрния университет и на УХТ – доц.  Христина Янчева и проф. Пламен Моллов, проф. Сава Табаков – декан на Факултета по Лозаро-градинарство, Аграрен университет-Пловдив, доц. д-р Иван Соколов, проф. Виолета Божанова – заместник-председател на Селскостопанска академия, проф. Ангел Ангелов от Университет по хранителни технологии, Тодор Чонов – заместник-кмет на Община Пловдив и заместник-министър Тодор Джиков, който председателстваше комисията по иновации на 8-ото издание на мегафорума за земеделие, вино и храни.

Победител в направление Технологии за растениевъдство е Байер с продукта Хусар Клас. Наградата бе получена от Марина Костова, Продуктов мениджър в компанията и Павел Павлов, Регионален представител за района на Пловдив.

 

bayer-nagradi-agra

„От името на екипа на Байер КропСайанс искаме да благодарим за отличието, което получаваме днес! Иновацията е продукт с няколко съставки: идея, план, професионален екип и силен лидер. Ние имаме всички тях. Стремим се да се развиваме постоянно, като разработваме продукти и услуги от най-високо и съвременно ниво, за да подпомагаме успеха на българските производители.“ – каза г-жа Костова при връчването на приза.

husar-bayer

Хусар Клас е хербицид за смесено заплевеляване в житни, с широк спектър на контрол на плевелите и в същото време безопасен за културата благодарение на антидотната технология.

От компанията споделят също, че Хусар Клас не е единствената новост, която предлагат на пазара и че иновациите в сферата на семена и продукти за растителна защита са основен фокус на екипа.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.