1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. ДИФЕНД ФС - системен фунгицид за третиране на семена на пшеница и тритикале

ДИФЕНД ФС - системен фунгицид за третиране на семена на пшеница и тритикале

Да не се третират напукани, нацепени или покълнали семена

ПРЕПОРЪКИ ПРИ УПОТРЕБА:
Дифенд ФС трябва да се прилага директно върху семената със специализирана техника за третиране на семена или след разреждане с вода (до 4 л вода / 100 кг семена). Преди употреба, техниката за прило- жение трябва да се калибрира, като се използва Дифенд ФС. Да не се третират напукани, нацепени или покълнали семена.

За разреждане на Дифенд ФС във вода, напълнете резервора с препоръчаното количество чиста вода, разклатете енергично опаковката и добавете нужното количество от продукта, като разбърквате непрекъснато. Разбъркването на разтвора продължава през цялото време на третирането. Опаковките с обеззаразени семена да се обозначат с надпис: “Внимание! Семената са обеззаразени с Дифенд ФС, съдържащ дифеноконазол.”

Активно вещество: 30 г/л дифеноконазол
ФОРМУЛАЦИЯ:
концентрирана суспензия за третиране на семена (ФС)

Култура Болест Доза
пшеница твърда (мазна, миризлива) главня (Tilletia caries), вджуджаваща главня (Tilletia contrоversa)  0,2 л/100 кг семена
тритикале  твърда (мазна, миризлива) главня (Tilletia caries), вджуджаваща главня (Tilletia contrоversa) 0,2 л /100 кг се мена

КАТЕГОРИЯ НА УПОТРЕБА:
ІІ-ра (професионална) – продукт, който може да се прилага от потребители със сертификат по чл. 83 от Закона за защита на растенията.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ПОСЕТЕТЕ САЙТА НА СУММИТ АГРО БЪЛГАРИЯ – WWW.SAB.BG

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.