1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. Дюпон с хитови предложения за опазване на царевицата и слънчогледа

Дюпон с хитови предложения за опазване на царевицата и слънчогледа

„Портфолио фарм“ на Дюпон Пионер край с.Победа

С най-атрактивните и изпитани по полетата в България продукти за растителна защита се представя фирма Дюпон на 22-то Международно изложение „Селското стопанство и всичко за него“ в Добрич. Сред наложените вече хербициди за опазване на пшеницата от широколистни плевели е Гранстар супер, подчерта Владимир Аврамов, регионален  представител. 

При царевица фермерите залагат на най-новия трикомпонентен широкоспектърен хербицид Принципал плюс. С него се третират всички видове житни и широколистни плевели. Действието на продукта земеделските производители видяха по време на „Портфолио фарм“ – съвместната платформа на Дюпон и Пионер провела се днес, 06 август край село Победа.

На място фермерите се запознаха и с най-новите предложения при слънчогледа от ExpressSun технологията, която гарантира висока икономическа ефективност при маслодайната култура. Как да се открие най-добрият хибрид царевица и слънчоглед за съответното стопанство и как да се опазят културите по време на вегетация – това показа „Портфолио фарм“.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.