1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. Еврохим Агро България представя своите продукти на Международните Дни на Полето 2018

Еврохим Агро България представя своите продукти на Международните Дни на Полето 2018

Официалното откриване на Международни дни на полето - България 2018 ще бъде на 5 юни

Новаторската платформа е място за среща на фермери, консултанти, производители и дистрибутори на семена, торове, продукти за растителна защита и машини. Съвременните сортове растения, новите производствени средства, подобрените методи на култивиране, демонстрация на земеделска техника на живо - всичко това ще превърне Международни дни на полето в уникално преживяване за 5 000 посетители, които очакват събитието.

Официалното откриване на  Международни дни на полето - България 2018 ще бъде на 5 юни от 9:00 часа на Учебно-опитно поле на Аграрния университет - Пловдив (бул. Цариградско шосе, на 1 км. югоизточно от Пловдив).

Еврохим Агро България ще представи своите продукти на 06.06. 2018 г. (сряда) на изложбена площ FE5.

Компанията е част от  EuroChem Group - глобален лидер сред компаниите, производители на торове, като произвежда предимно азотни и фосфатни торове, както и определени продукти на органичния синтез и желязна руда. Групата е създадена през 2001 г. като оттогава се превръща в един от водещите европейски и десетте най-големи световни прозиводители. EuroChem успява да приспособи продуктите си към конкретни растителни култури и почвени условия, което е икономически изгодно за клиентите, но също така и в услуга на околната среда, тъй като осигурява необходимите за тях хранителни вещества с приложение на минимални количества продукт.

Еврохим Агро България е част от EuroChem Group от  2017 година. Оттогава продажбите на продуктите им на българския пазар са се увеличили двойно, ако преди годишно са били около 100 000 тона торове, то вече са над 200 000 тона, което е приблизително 20-25% пазарен дял. След обединението, портфолиото на фирмата се е увеличило на близо 30 продукта, освен така наречените масови минерални торове – азот, фосфор, калий, вече предлагат на българския пазар и премиални продукти.

Еврохим Агро България е със седалище в гр. Плевен, като един от складовете им в  гр. Добрич е лицензиран за съхранение и обработка на насипни товари.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.