1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. Иновации. Гъвкавост. Резултати.

Иновации. Гъвкавост. Резултати.

Ариста ЛайфСайънс България представи своето продуктово портфолио в Институт по лозарство и винарство гр. Плевен

Ариста ЛайфСайънс България като международна мултинационална агрохимическа компания, бе чест да е специален гост и участник на събитието организирано в Лозаро-винарски институт, гр. Плевен, което се проведе на 23.08.2018 година, по случай 116 години от неговото създаване. Събитието бе уважено от над 100 гости – земеделски производители на лозя и представители на научните среди към ССА.

„За нас и специално за мен в личен план е привилегия и чест да сме гости на това събитие, гости  в институт, който заедно с аграрния университет в Пловдив и Институт по образцов Чифлик в Русе са стожер/основна водеща и движеща сила на поддържане и създаване на нови български сортове лозя – десертни и винени“, информира Миладин Назарков, Мениджър Маркетинг и Продажби в Ариста ЛайфСайънс България.

Компанията представи част от своето богато продуктовото портфолио, подходящо за приложение в лозя, което включва фунгициди за обикновена мана – Банко, Димикс; фунгициди за брашнеста мана - Спирокс и Домарк; инсектициди – Даскор, Суми-алфа/Сумицид, Цитрин Макс; акарицид – Зуум; биостимулатори – БМ Старт и Сиаптон; омокрители – Силвет и регулатор на pH разтвори – Хикс-Чейндж.

Миладин Назарков и Цветан Белчилов, Технически Мениджър в Ариста представиха визията на компанията, която включва регистрация и приложение на продукти, които във висока степен са щадящи околната среда и топлокръвните организми, продукти с ниски остатъчни количества на пестициди в получената продукция и продукти подходящи за приложение в биоземеделието. Фирма Ариста има дългогодишни традиции в извеждането на опити с нейни продукти в лозовите масиви на института по лозата в Плевен, в които продукт Спирокс е един от вече утвърдените, разпознаваем  и предпочитан партньор в извеждането на успешната борба срещу брашнестата мана по лоза.

„Искам да отворя съществена скоба и тук официално пред вас да информирам за едно ново начало, начало, което ще продължи да надгражда това, което до сега е постигнато като имидж, респект и успехи на компанията: Официално писмо, с което се съобщава: Arysta LifeScience е придобита от UPL. Фирма Ариста в новото си амплоа, и както до сега ще продължава да предлага решения, гарантира качество и успех, да култивира просперитет. Уважаеми гости на всички вас пожелавамe здраве и удволетвореност, от това което правите”, пожела Миладин Назарков.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.