1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. Официален старт на Ариста Лайфсайънс България

Официален старт на Ариста Лайфсайънс България

Компанията събра на тържество приятели, клиенти и партньори

Официален старт на Ариста Лайфсайънс България беше даден на стилно тържество в столицата в присъствието на приятели, клиенти и партньори.  Ариста обединява трите компании Агрифар, Ариста и Кемтура. Работата по създаването на новата фирма е стартирала в началото на 2016 г. Към момента Ариста Лайфсайънс България има портфолио с повече от 40 иновативни продукти за растителна защита, както и биостимулатори.

Специален гост на събитието беше Джозеф Михрина, маркетинг директор на Ариста за Европа, Близкия Изток и Африка. По думите му стартът на Ариста в България е част от плана на компанията за разширяване на позициите й в Европа.

Продуктите на Ариста се произвеждат в производствените й предприятия във Франция и Белгия, базирайки се на развойната дейност при стимулаторите в Сен Мало, Франция, и при обеззаразителите на семена в Ившам, Великобритания.

По думите на Петко Иванов, управител на Ариста Лайфсайънс България, екипът у нас е малък, но сплотен и професионален, силно мотивиран и амбициран.

Компанията е водеща за обеззаразители в България, с продуктите Витавакс и Ранкона. С доказани качества са и балурицидите Пантера и Селект Супер, инсектицидите Нуреле Д и Цитрин Макс.

Ариста има отлични предложения и при растежните регулатори и биостимулаторите като Атоник, Руут и Сиаптон.

През 2017 г. Ариста ще регистрира 5 нови продукта и три разширения на етикети.

img_1146_1020

img_1112_1020

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.