1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. Отстъпки при закупуването на царевични хибриди Декалб на Монсанто за сезон 2017

Отстъпки при закупуването на царевични хибриди Декалб на Монсанто за сезон 2017

Направете заявка до 15 юни

И през новата година може да разчитате на царевицата като възможност да бъдете печеливши. Монсанто е сред водещите доставчици у нас на царевични хибриди Декалб и тази година компанията е подготвила изненади за своите клиенти. Ако до 15 юни 2017 г. заявите доставката на минимум два хибрида, като единият е от групата Премиум, получавате допълнителна отстъпка от 10 евро на торба за всички закупени торби.

И през 2017 г. Монсанто България продължава традицията да предлага иновативни продукти. Портфолиото на компанията се състои от хибриди, подходящи за различни среди на отглеждане. Толерантни на засушаване и температурен стрес са HD хибридите, чиито добивни възможности са над средните стойности при оптимални условия на отглеждане.

HD хибридите Декалб са най-добрата застраховка срещу климатичните промени.

В търговската листа на Монсанто през 2017 г. са включени и напълно нови царевични хибриди, готови да отговорят на високите очаквания, които българските фермери имат към компанията. Това са ДКС 47 51, ДКС 4943 и ДКС 5068. Общото между тях е, че са подходящи за ранна сеитба, притежават мощни корени и здраво стъбло и са от HD групата.

Гарантирайте си успешна царевична реколта през 2017 г. с хибридите Декалб.

Повече информация търсете ТУК.

 

 

 

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.