1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. Пакетът Атлантис Флекс и Фалкон – изгодно решение от Байер

Пакетът Атлантис Флекс и Фалкон – изгодно решение от Байер

Едновременна борба срещу трудните за контрол плевели и болести в житни

 

За поредна година Байер беше сред важните участници на изложението на АГРА в Пловдив. Компанията е сред водещите в предоставянето на растителнозащитни решения за печелившо земеделие, а след придобиването на Монсанто – и на високодобивна генетика. „Това е много важна инвестиция за нас, като ние искаме да комбинираме растителната защита и генетиката с технологии за прецизно земеделие, които помагат на фермерите да вземат бързи и умни решения и да оптимизират производството си“, коментира Габор Равицки, управляващ директор на Байер България.

Кои са иновативните продукти от Байер за сезон 2019?

При първа възможност третирането на житните култури с комбинацията Атлантис Флекс и Фалкон /пакет на атрактивна цена/ ще ви гарантира контрол на едногодишни житни и широколистни плевели и болести, заяви Жечо Мурзов, търговски мениджър на Байер КропСайанс. Друг изгоден пакет в житни е Секатор и Солигор, а отлични решения за второ третиране в пшеница са Сфера Макс, Зантара и Авиатор.

При рапица за борба с болести и неприятели е атрактивен пакетът Тилмор и Протеус, а за цъфтежно третиране - Пропулс и Биская. За контрол на житни плевели в рапица е предназначен хербицидът Шадоу.

В царевица технологията Капрено действа срещу житни и широколистни плевели, а Екип е с категоричен ефект срещу балур.

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.