1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. Първа среща със земеделски производители след сливането на UPL и Arysta LifeScience

Първа среща със земеделски производители след сливането на UPL и Arysta LifeScience

Полски ден край Бяла Слатина

Сливането на UPL и Arysta LifeScience вече е факт. След този формален акт компанията събра земеделски производители край Бяла Слатина, където представи портфолиото си в житни и маслодайни култури. Домакин на полевата среща е земеделският производител Пламен Пенчев.
 
UPL разполага с богата гама инсектициди, хербициди и фунгициди, обясниха специалистите на компанията. От групата на хербицидите UPL препоръчва Клиофар, както и фунгицида Зоксис.

От групата на инсектицидите е Даскор, който може да се използва и в рапица срещу рапичен цветояд. При него освен добре познатото контактно и стомашно действие, има силно изразено репелентно действие и газова фаза. Другият продукт е висококонцентриран перитроид - Цитрин макс.

При слънчоглед UPL предлага използването на хербицида Пантера.
Друг продукт, селективен към културата и безпощаден към едногодишни и многогодишни плевели, е Селект Супер.

Като лидер в разработването на биостимулатори компанията предлага Тонивит и Апетайзер, предназначени за житни култури, а Мултолео - за маслодайни.

Иновативен продукт за съхранение на зърно е Тализма, който контролира всички складови неприятели, с карантинен срок само 24 часа.

Суперомокрителят Силвет намалява КПД на пръскачката. Благодарение на него намалявате с 25% работния разтвор и покривате повече декари.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.