1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. Решения за растителна защита от Ариста ЛайфСайънс

Решения за растителна защита от Ариста ЛайфСайънс

След поникване третирайте рапицата с Цитрин Макс, преди цъфтеж - с Даскор

Ариста ЛайфСайънс събра земеделски производители в хасковското село Странско на открит полски ден. Платформа рапица подчерта успешната растителна защита за опазване на маслодайната култура. 100% от технологичните решения, които предлага Ариста през есента и пролетта, са доказано ефективни.

Ариста ЛайфСайънс разполага с пълно портфолио хербициди срещу едногодишни и многогодишни житни плевели и срещу самосевки. Компанията препоръчва пръскане с Пантера 80 мл/дка или Селект Супер 100 мл/дка. Макар че са с различни активни вещества тези два продукта от портфолиото на Ариста са изключително високоефективни.

Есенно за борба със земни и стъблени бълхи решението е Цитрин Макс в комбинация с биостимулатора Тонивит, който променя физиологията на рапицата в посока растеж на кореновата система. Срещу рапичния цветояд агрономите предлагат Даскор 60 мл/дка - ново решение с различен механизъм на действие, като най-голямото предимство е дългото инсектицидно последействие  - в рамките на 22 дни. Към смесите за по-висока ефективност и задължително условие за снижаване на разходите е прибавяне на омокрителя Силвет.

Рапичен скритохоботник, рапичен стъблен бръмбар, рапична оса - срещу тези неприятели Ариста ЛайфСайънс има решение.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.