1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. СИЛЕН СТАРТ НА ПРОЛЕТНАТА КАМПАНИЯ С ПРОДУКТИТЕ НА БУЛАГРО

СИЛЕН СТАРТ НА ПРОЛЕТНАТА КАМПАНИЯ С ПРОДУКТИТЕ НА БУЛАГРО

Акцент бяха ексклузивно предлаганите продукти за растителна защита

В средата на февруари Булагро АД организира серия от семинари, за да подготви фермерите за успешно извеждане на пролетната кампания. Срещите се проведоха на 7-ми и 8-ми февруари в к.к. Златни Пясъци, на 12-ти и 13-ти в град Пловдив и на 13-ти и 14-ти в град Луковит. Акцент бяха ексклузивно предлаганите от Булагро продукти за растителна защита – фунгициди, хербициди и инсектициди, листни торове и биостимулатори, както и семена слънчоглед и царевица.

Специално за събитията дойде г-н Костас Димасис от Валагро, който запозна гостите с 37-годишната история на италианската компания - лидер в производството на листни и микрогранулирани торове и биостимулатори, представена в България ексклузивно от Булагро. Иновативните продукти МЕГАФОЛ, МЕГАФОЛ ПРОТЕИН, МАСТЪР, БОРОПЛЮС, ВАЛАГРО EDTA Zn и EDTA Mix вече са добре познати на българските фермери и са доказали своите качества.

При слънчогледа бяха представени два хитови високодобивни хибрида, които земеделците могат да намерят само при Булагро – Clearfield хибрида на Косад Семанс – ДЖЕНОВА CL, и Clearfield Plus хибрида ЛОРИС CLP на Еуралис.

Търговският директор на Булагро – г-жа Мария Славова, презентира два актуални продукта на Дюпон – хербицида за контрол на основните широколистни плевели Рефайн Екстра и фунгицида Аканто Плюс с предпазно и лечебно действие и с регистрации при житни, слънчоглед и рапица. Суперомокрителят от ново поколение Орфей беше представен с атрактивно видео, показващо резултата от използването му.

Г-н Илия Славов от фирма Адама запозна земеделците с фунгицидите при пшеница Маредо 125 СК и Мирадор Форте 160 ЕК, инсектицидите Маврик 2 Ф и Пиринекс Сюприйм, както и хербицида при слънчоглед и царевица Пендиган 330 ЕК НОВ – всички присъстващи в портфолиото на Булагро за новия сезон.

Компанията Ариста Лайфсайънс също представи свои топ продукти, предлагани от Булагро на най-атрактивни цени: златният стандарт при обеззаразяването – Витавакс Роял, хербицидът при рапица и слънчоглед Пантера/Ранго, инсектицидите Хлорсирин 550 ЕК и Цитрин Макс, както и патентованата смес от реагенти за третиране на твърда вода X-Change.

Представители на фирма Пионер презентираха своите предложения при слънчоглед и царевица за сезон пролет 2018 и дадоха още ценни съвети на земеделците.

Булагро отново доказаха, че не предлагат просто продукти, а цялостни професионални решения за модерно земеделие. 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.