1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. Суммит Агро с нови решения за 2017 година

Суммит Агро с нови решения за 2017 година

Заповядайте на щанда на компанията на АГРА в Пловдив от 22 до 26 февруари

С разширена продуктова листа и редица нови решения за борбата с вредители по културите ще се представи Суммит Агро на АГРА 2017.

Нови продукти за контрол на плевели в пшеницата са Флуростар 200 и Белуре-Т. Флуростар 200 е с активно вещество флуроксипир, известно с високата си ефикасност срещу лепка и поветица. Той е отличен партньор на хербицидите от групата на сулфонилуреите – Ергон ВГ, Ротер ВГ, Белуре-Т (при пшеница и ечемик) и Нишин 4 ОД/Даичи 4 ОД (при царевица).

Акцент ще бъде поставен върху новия почвен хербицид за контрол на плевели при царевица и рапица – Бисмарк КС (55 г/л кломазон + 275 г/л пендиметалин). Той е в иновативна формулация, специално разработена по технологията МикроПлюс, осигурявайки по-продължително освобождаване на активното вещество. Това го прави с подобрена селективност спрямо културата и висока ефикасност срещу плевелите. Серията от хербициди, разработени по тази технология, включва и Сиртаки (360 г/л кломазон). Той е много добро предложение за контрол на плевелите в ориз, тютюн, картофи и соя.

През 2016 година пшеничени посеви бяха отлично опазени благодарение на фунгицида Комрад (200 г/л азоксистробин + 80 г/л ципроконазол). От 2017 фирмата допълва листата си за борба с болести по житни култури с Тесоро 200 (250 г/л тебуконазол).

Специално внимание ще се отдели на технологията на микрогранулирани торове. За пета поредна година Микростар и Умостарт са еталон за качество. Суммит Агро предлага специална формулация за всяка култура. Компанията потвърждава репутацията си като иноватор и предлага нова технология на торене – Солустар. Това са течни фосфорни торове за приложение по време на сеитбата. Прецизността в храненето на корените е постигната в максимална степен, благодарение на течната формулация (100% усвояване на хранителните елементи). Солустар е изключително подходящ за региони, характерни със сухи условия.

И не на последно място компанията не забравя и биологичните производители с богато портфолио от торове и феромонови диспенсери за контрол на неприятели в овощни култури – Изомейт-OFM TT, Изомейт С, Гинко и Изомейт CLR.

За повече информация можете да посетите експертите на Суммит Агро на АГРА 2017 в палата 13, щанд H2.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.